Samarbetspartners

För att just ert trädgårdsprojekt ska hålla så bra kvalitet som möjligt och fungera långsiktigt hållbart så samarbetar vi med kvalitetsleverantörer i vårt närområde.

Plantskolan i Ängelholm

Erbjuder ett stort utbud av allt från frö till stora träd. De har ett stort och brett sortiment med en egen odling av fruktträd, bärbuskar, prydnadsträd, prydnadsbuskar och alléträd. Odlingen omfattar över 150 olika sorters fruktträd vilket medför att de har ett av landets bredaste sortiment.
Läs mer om företaget här

Spik & Spade

Ted Johansson är snickare och trädgårdsanläggare. Spik & Spade är ett företag med lång erfarenhet och exceptionell kunskap som genomsyras i allt de gör.

NP Nilsson

Stort utbud av byggmaterial och urval av kvalitetsprodukter som vi använder oss av när det kommer till byggnationer som pergola, tralldäck eller andra designinslag i din trädgård.
Läs mer om företaget här

Drömhusmetoden

Innovativ plattform för köpare och mäklare. Vi ger dig möjligheten att buda på ditt drömboende fast att det inte är till salu. I nära samarbete med etablerade mäklare. Låt inte utbudet på hemnet begränsa dig!

FJ Anläggningstjänst Våxtorp AB

FJ Anläggningstjänst Våxtorp AB är det personliga entreprenadföretaget med noggrannhet och kundnöjdhet i högsta fokus. FJ som det oftast kallas i folkmun startades 2014 och 2016 övergick det till aktiebolag, bolaget startades av Jesper Olovsson, ägare och VD.